image
Sursa foto: Getty Images

PSG, în cursa pentru Messi! Leonardo confirmă interesul pentru transfer

Leonardo, directorul sportiv de la PSG, a confirmat interesul parizienilor pentru Leo Messi (33 de ani), fotbalist care termină contractul cu Barcelona în vara lui 2021 şi va putea semna liber, peste şase luni. Brazilianul a spus că PSG şi-a "rezervat un loc" la masa negocierilor.

Contractul lui Leo Messi cu FC Barcelona va expira în vara lui 2021, iar atunci legendarul argentinian care a scris istorie pe Camp Nou va putea semna cu oricine doreşte, dacă decide că nu va mai continua în culorile blaugrana. Multe cluburi monitorizează atent situaţia lui Messi, iar brazilianul Leonardo, directorul sportiv de la PSG, a conform interesul echipei de pe Parc des Princes pentru decarul Barcelonei.

"Jucătorii mari, ca Messi, vor fi întotdeauna pe lista lui PSG. Dar bineînţeles că nu e momentul să vorbim acum despre asta. Nici măcar să visăm la asta! (...) Vom sta la o masă mare alături de toate cluburile care urmăresc atent situaţia lui. De fapt, nu stăm momentan, dar avem scaune rezervat în orice caz!", a spus Leonardo, conform jurnaliştilor de la France Football.

Unul dintre cei mai buni prieteni din fotbal ai lui Leo Messi, brazilianul Neymar a făcut, în decembrie, o declaraţie care vorbeşte de la sine despre faptul că acesta îl aşteaptă cu braţele deschise pe Parc des Princes. La rândul său, Neymar a plecat de la FC Barcelona în vara lui 2017, la PSG, în schimbul a 222 de milioane de euro, într-o tranzacţie care l-a transformat în cel mai scump fotbalist din istorie.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: