image
Sursa foto: captură video

Dorin Chirtoacă s-a lansat în campania electorală: „Au semănat minciuni pentru a mă bloca în dezvoltare; Noi îi vom mătura”

Liderul Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă, s-a lansat astăzi în campania pentru alegerile locale, care vor avea loc la data de 20 octombrie.

„Nu aș fi candidat acum în 2019 dacă aș fi fost lăsat să-mi duc mandatul până la capăt. Dacă nu intrau cei doi braconieri ai RM peste mine. Dodon și Plahotniuc. Însă, am fost arestat ilegal, suspendat din funcție, proiectele au fost înghețate. Au ajuns și au distrus ceea ce a făcut eu cu 10 ani în urmă. Au împuțit lucrurile la propriu. N-au fost în stare nici să mențină ceea ce am făcut eu”, a spus Dorin Chirtoacă.

Dorin Chirtoacă a mai menționat că „Eu nu am concurență în aceste alegeri. Fără lipsă de modestie o spun, dar singurul concurent al meu în aceste alegeri este percepția formată asupra activității mele prin intermediul zvonurilor, minciunilor, televiziunilor cumpărate. Într-o țară democratică, de exemplu în România, eu aș câștiga din primul tur, fără niciun fel de discuții.(...) Au semănat minciuni ani de zile pentru a mă bloca în dezvoltare și în activitate. Noi îi vom bate, noi îi vom mătura. Ei nu au niciun drept să se mai găsească în fața cetățenilor RM.”.

Evenimentul poate fi urmărit în întregime aici.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: