image
Sursa foto: mvd

Noi provocări la Tiraspol: Centrul militar și un depozit de petrol, atacate cu cocktailuri Molotov

Autoritățile nerecunoscute de la Tiraspol anunță că în această noapte ar fi avut loc două tentative noi de a escalada situația din regiune. Persoane necunoscute ar fi încercat să incendieze centrul militar și un depozit de petrol din regiune.

Anunțul a fost făcut de serviciul de presă al așa numitului minister de interne de la Tiraspol. Potrivit instituției, la ora 04:15, un autoturism s-a oprit în prejama unui depozit de petrol care aparține unei întreprinderi. Din el a ieșit o persoană necunoscută care a aruncat un obiect cu un amestec incendiar și a dispărut în mare grabă. „A luat foc un petic de iarbă care a fost stins în mare grabă”, anunță instituția.

Peste aproximativ 30 de min. a avut loc un alt incident. O persoană a aruncat două cocktail-uri Molotov în clădirea Comisariatului militar republican. Unul a zburat pe trotuar, iar al doilea a rămas blocat între gratiile geamului. Incendiul a fost stins de paza instituției. Miliția din regiune anunță că nu au fost înregistrate pagube sau victime.

Cazul este investigat de anchetatorii din Tiraspol. Au fost ridicate fragmente de sticlă cu amestecul incendiar care au fost transmise la expertizare. Totodată forțele de ordine dn regiune anunță că au întreprins măsuri operative pentru a depista făptașii care s-ar fi urcat într-o mașină cu numere străine” și au dispărut într-o direcție necunoscută.

Noutăţile partenerilor

comentarii: