image
Sursa foto: Getty Images

Courtois, distrus de fanii lui Chelsea: Manita Barcelonei, sărbătoarea albaștrilor

Thibaut Courtois a devenit inamicul public numărul unu al fanilor lui Chelsea în această vară, când și-a forțat plecarea de pe Stamford Bridge și a semnat cu Real Madrid. Fanii albaștrilor nu au uitat gestul portarului belgian și au profitat din plin de înfrângerea usturătoare a galacticilor pe Camp Nou.

Thibaut Courtois a devenit ținta glumelor pe rețele de socializare după cele 5 goluri primite în meciul cu Barcelona. Fanii londonezilor nu au ținut cont nici de faptul că trei dintre ele au fost înscrise de Luis Suarez, fostul atacant al lui Liverpool.

"Courtois a spus că stadionul lui Chelsea e prea mic. Vrei un stadion mai mare? Ok, sper că te-ai bucurat pe Camp Nou" a fost mesajul unui fan.

Mai mult, i-au amintit că situația va deveni și mai grea pentru el, deoarece la Real Madrid ar urma să vină antrenor Antonio Conte, cel cu care Courtois nu s-a înțeles deloc bine atunci când italianul o pregătea pe Chelsea.

"Cum te simți acum Courtois? Nu uita niciodată ce a făcut Chelsea pentru tine. Mult noroc la Madrid când o să vină Conte antrenor" a scris un alt suporter al lui Chelsea pe Twitter

"Courtois a primit 5 goluri și Chelsea a câștigat cu 4-0. O duminică perfectă!", "E o zi bună să fii fanul lui Chelsea. Șarpele Courtois a fost distrus de Suarez, în El Clasico" și "Kepa a primit 4 goluri în ultimele 8 meciuri la Chelsea. Courtois a încasat 5 în această după-amiază" au fost doar câteva din mesajele scrise de fanii lui Chelsea pe Twitter la adresa lui Thibaut Courtois.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: