image
Sursa foto: jurnal.md

Deputatul Liviu Vovc cere MAI sancționarea organizatorilor și participanților la marșurile în susținerea lui Dodon

Liviu Vovc solicită ministrului de Interne să identifice toate circumstanțele și să-i sancționeze pe toți cei care nu au respectat măsurile de prevenire și control al contaminării cu noul coronavirus Covid-19, în procesul organizării și desfășurării manifestărilor publice pe întreg teritoriul Republicii Moldova în susținerea candidatului PSRM la alegerile prezidențiale din 15 noiembrie.

Deputatul Platformei DA Liviu Vovc califică aceste manifestații drept „ipocrizie fără limite din partea oleacă medicului” și amintește că doar ieri am avut un record absolut de cazuri noi de infectare cu COVID-19, 40% din aceste cazuri fiind atestate la Chișinău.

Doar la o zi distanță, un candidat la funcția de președinte își permite să încalce vădit măsurile de prevenire şi control a infecţiei COVID-19, organizând evenimente cu un număr mai mare de 50 de participanți. Am solicitat MAI în regim de urgență identificarea tuturor circumstanțelor, sancționarea celor care nu au respectat măsurile de prevenire și control a infecției COVID-19 și a celor care au organizat aceste evenimente. Dacă vrem cu adevărat să fie bine în țară, ar trebui să începem să fim cu toții responsabili, mai ales acei care se vor Președinți”, menționează deputatul.

docdoc

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: