image
Sursa foto: facebook.com/standupovka

Comedie de calitate! Detalii despre primul turneu de Stand Up din Republica Moldova

În Republica Moldova nu a mai fost așa ceva! Zece cei mai buni comedianți de la Standupovka se pregătesc de bătălie! Primul turneu de Stand Up național va avea loc în perioada 18 iunie - 5 noiembrie.

„E pentru prima dată când niște băieți de aici, care de pe la Ungheni, care de la Trușeni, de la sud, regiunea transnistreană, ne-am unit într-o gașcă și am pornit prin țară cu Stand Up”, spune comediantul Vladislav Sliusarenco, într-un reportaj la Jurnal TV.

„Ba privim la ruși, ba privim la români, ba la americani, dar uităm că există și moldoveni foarte buni standuperi. Și iată cu această comedie de calitate noi ne-am pornit prin țară, să bucurăm inimile, gândurile, sufletele concetățenilor noștri”, a menționat un alt comediant, Marin Madan.

Clubul de Stand Up urmează să dea startul turneului la Ungheni, pe 18 iunie. Ulterior, echipa va merge la Bălți, pe 9 Iulie, la Orhei - pe 6 august, și la Cahul – pe 17 septembrie. Turneul va culmina cu un spectacol la Palatul Național, în data de 5 noiembrie.

„Noi vrem să experimentăm cum reacționează oamenii la ceva nou în regiuni. Avem și glume așa, mai pipărate, mai picante”, afirmă comediantul Ivan Liulenov.

Subiectele abordate sunt multe și diverse, spun organizatorii.

„Abordăm diferite subiecte. Noi suntem în principiu diferiți, acesta este avantajul și farmecul nostru. Cel mai tânăr comediant are 19 ani. Cel mai bătrân îmi pare că sunt eu. Fiecare povestește despre viața lui. Cine este bogat povestește cât de fain este să fii bogat, deși nu prea avem, dar cine e sărac, povestește cum e să te duci la Trușeni cu troleibuzul”, spune Vladislav Sliusarenco.

„Comedianți noștri cu subiectele lor sunt oglinda societății din Moldova. Dacă omul din regiuni vrea să vadă cum e în Moldova, ce se petrece, ce simt tinerii, dar nu numai tinerii, trebuie să vină la concertul nostru”, a adăugat Ivan Liulenov.

„Publicul urmează să vadă o comedie de zile mari, 10 comedianți foarte buni, și fete, și băieți, și mici, și mari, de tot felul. Noi trei ani am lucrat pentru turneul acesta, am cizelat fiecare glumiță, ca omul să râdă din suflet, sincer și cu gust”, a menționat comediantul Marin Madan.

Biletele le găsiți pe iTicket. Prețul unui bilet pentru spectacolul de Stand Up variază între 100 și 150 de lei.

comentarii: