image
Sursa foto: Getty Images

Floyd Mayweather a enervat din nou pe toată lumea: Cu tot rahatul ăsta de pandemie eu tot fac bani

Floyd Mayweather a reușit din nou să intre în atenția fanilor însă nici de această dată nu s-a remarcat prin ceva pozitiv.

Americanul în vârstă de 43 de ani a făcut un live pe Instagram, în care le-a arătat susținătorilor săi câți bani a făcut de când a început pandemia de COVID-19.

Fostul pugilist a vrut să le dovedească tuturor celor care au zis că nu știe să facă afaceri inteligente că s-au înșelat.

"Chiar așa cum sunt eu, acest 'Floyd care nu va mai avea vreun ban', tot am făcut investiții deștepte. Tocmai din acest motiv, chiar acum, cu tot rahatul ăsta cu pandemia și cu toate nebuniile care se petrec... investițiile mele încă sunt profitabile. Eu tot fac bani", au fost cuvintele lui Mayweather.

Fostul luptător a arătat apoi, către cameră, mai multe teancuri de bani, sumă pe care el a estimat-o la aproximativ 60.000 de dolari.

"Nu fac asta ca să dau pste nas cuiva sau ca să mă laud. Vreau doar să vă arăt că eu, cu toată această criză, tot îi pot hrăni pe cei dragi. Trebuie să îi lași pe toți să știe. Îmi pot hrăni soția, îmi pot hrăni copiii. Vremurile dure nu rezistă mult, dar oamenii duri da", a mai adăugat Mayweather.

Gestul fostului pugilist a stârnit mii de reacții din partea fanilor:

"Oricine se poate ascunde în spatele banilor când știe că se dezintegrează pe dinăuntru", a scris unul dintre fani pe Twitter.

"Ce păcat că unul dintre cei mai mari luptători din istorie este și a fost un mare lăudăros zgârcit. Mii de oameni mor de foame și el ne vorbește despre investițiile sale?", a fost comentariul unui alt utilizator.

Statele Unite ale Americii au înregistrat deja aproape 105.000 de cazuri de coronavirus, dintre care 1.715 nu au mai putut fi salvate.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: