image
Sursa foto: avantaje.ro

Horoscop: Cei din zodia Berbec au parte doar de momente frumoase

Nativii din zodia Berbec au în față o zi agreabilă, spor în toate și mulțumiri la final.

Horoscop, joi, 27 decembrie 2018 – Berbec:

Ai în față o zi agreabilă chiar prin invitația la ordine și disciplină pe care ți-o lansează. Datorită acestui impuls, vei avea spor în toate și mulțumire la final.

Chiar dacă nu te simți în stare, vei reuși să îți exprimi sentimentele într-un fel care îi va încânta pe cei dragi. Primul și cel mai câștigat vei fi tot tu.

Horoscop, joi, 27 decembrie 2018 – Gemeni:

Deși crezi că nu vei ajunge la vreo înțelegere cu cei din familie, e de ajuns să încerci și vei surprins. Atmosfera de cooperare se creează imediat și fără eforturi speciale.

Horoscop, joi, 27 decembrie 2018 – Rac:

Declari încă de la începutul zilei că nu ai chef de nimic sau te ascunzi, zicând că nu te simți bine și refuzi orice cooperare cu cei din anturajul apropiat.

Horoscop, joi, 27 decembrie 2018 – Leu:

Este posibil să te simți moleșit și să refuzi treburile serioase, dar dacă le vei amâna, nu ai făcut nimic, tot tu va trebui să te ocupi de restanțe.

Horoscop, joi, 27 decembrie 2018 – Fecioară:

Pui totul pe seama neînțelegerilor din cuplu și te declari dezamăgit, dar dacă vei întoarce privirea spre tine, vei vedea cum ai contribuit și tu la situațiile problematice.

Horoscop, joi, 27 decembrie 2018 – Balanță:

Ar fi bine să nu transformi neînțelegerile acestei zile în pietre de moară, pe care să le mai și duci în spate de acum înainte. Cu puțină bunăvoință, totul va merge mai ușor.

Horoscop, joi, 27 decembrie 2018 – Scorpion:

Te consideri nedreptățit, neglijat sau ignorat de cei dragi, dar e de ajuns să îți întorci privirea spre tine și vei avea ocazia, neprețuită, să înțelegi cauzele acestor supărări.

Horoscop, joi, 27 decembrie 2018 – Săgetător:

Se așteaptă mult de la tine, poate chiar mai mult decât ai putea oferi vreodată, dar nu e nevoie să te gândești cum să oferi ceea ce ți se cere ci pe tine să mobilizezi, ca să te ajute.

Horoscop joi 27 decembrie 2018 – Capricorn:

Ai ocazia de a te adapta mai bine la contextul în care te afli pentru că azi vei avea ochi și pentru problemele pe care le-ai ignorat sau le-ai diminuat voit.

Horoscop joi 27 decembrie 2018 – Vărsător:

Gândul tău tot la probleme zboară, deși atmosfera din jur te invită la relaxare și revigorare. Chestiunile financiare sunt spinoase, dar și exagerezi, pe undeva.

Horoscop joi 27 decembrie 2018 – Pești:

Poate ți-e greu să recunoști că altcineva a evaluat mai bine o anumită problemă și a găsit o soluție mai bună. Este doar un detaliu căruia tu îi acorzi prea multă importanță.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: