image
Sursa foto: Anatol Untură//Facebook

22.000 de euro donați pentru susținerea eroilor implicați în lupta cu COVID-19: „Nu stăm doar cu văicăreala pe Facebook”

În doar o zi, pe platforma Gofundme au fost colectați circa 22.000 de euro, bani adunați pentru susținerea eroilor implicați în lupta cu pandemia de COVID-19.

„Am făcut un lucru mare și sunt sigur că vom continua tot așa! Pentru echipa noastră a fost un moment de cotitură și acum suntem siguri că vom reuși! Am discutat cu mai mulți agenți economici, donatori și oficiali din țară! Toți vor să ajute! Cei care vrem să ajutăm și nu stăm doar cu văicăreala pe Facebook - suntem totuși mai mulți! Deci mai avem o șansă!”, scrie pe pagina sa de Facebook, Anatol Untura, unul dintre inițiatorii campaniei „ÎMPREUNĂ PENTRU VOI”.

Totodată, autorul postării mai menționează că: „Deja suntem în proces de procurare și livrare, astăzi va fi prima livrare de produse alimentare, apă și dezifectanți către spitale. Vreau să reiterez - NOI VOM LIVRA ÎN TOATĂ ȚARA! Nu doar spitalele din Chișinău! Asta e important pentru că în provincie tot oameni sunt care luptă în condiții și mai grele! Medici, asistenți, infirmiere, staff tehnic, soferi - toți cei care sunt suprasolicitați zilele astea! Ei la fel au nevoie de noi. Noi suntem statul și noi suntem poporul lui”.

„Ritmul în care se donează, ne face optimiști și dacă ajungem la sume și mai mari vom încerca să procurăm și paturi de spital și poate chiar aparate de ventilare a plămânilor. Totul depinde de mobilizare și de asta vreau să mulțumesc jurnaliștilor și influencerilor care ne-au ajutat să ducem informația până la voi! Vă rugăm să facem asta și mai departe”, a conchis Anatol Untura.

Persoanele care vor să dea o mână de ajutor, pot dona bani, printr-un SMS cu conținutul 627 la: 2910 (abonatii Unite), 1 SMS - 45 MDL, 2910 (abonatii Moldcell), 1 SMS - 45 MDL sau pe site-ul caritate.md.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: