image
Sursa foto: libertatea.ro

Un puști de 14 ani a condus 260 de kilometri pe autostrăzile Germaniei până să fie prins de poliție

Un adolescent de 14 ani a străbătut o distanţă de 260 de kilometri, conducând pe două autostrăzi din centrul Germaniei pe timp de noapte, până când a fost oprit joi dimineaţă de Poliţia germană, care a fost alertată de angajaţii unei benzinării unde băiatul oprise pentru alimentarea cu carburant a automobilului, informează DPA, preluată de Agerpres.

Tânărul a plecat cu maşina bunicii sale din Gehrden, o localitate din landul Saxonia Inferioară, a precizat Poliţia locală.

Apoi, adolescentul a condus până în oraşul Alsfeld, aflat în landul învecinat Hessa, unde a remarcat că urma să rămână în curând fără carburant, potrivit oficialilor germani.

S-a oprit pentru alimentare la o benzinărie de pe o autostradă, ai cărei angajaţi au contactat Poliţia după ce au devenit suspicioşi în momentul în care tânărul a plătit pentru carburant. Băiatul le-a spus poliţiştilor că dorea să îşi viziteze iubita din Frankfurt, un oraş aflat tot în landul Hessa.

Mama lui nu a fost foarte impresionată atunci când a venit să îşi ridice fiul de la secţia de Poliţie. Băiatul riscă să fie pus sub acuzare pentru conducerea automobilului fără a deţine un permis valid.

Noutăţile partenerilor

comentarii: