Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Ialoveni, Silvia Vetcu, a declarat pentru Jurnal.md că bătaia a început la ora 01:30, iar agresorii au lovit victima cu pumnii şi picioarele. Din cauza leziunilor grave, tânărul de 20 ani a fost transportat la Spitalul de Urgență din Chişinău.

Rudele îndurerate spun că băiatul se află în comă și că medicii nu-i dau șanse de supravețuire.

Rudele mai spun că în noaptea cu pricina victima se afla la o petrecere de Revelion împreună cu mai mulți amici. La un moment dat, unul dintre prietenii săi a fost telefonat de unul dintre agresori, ca să iasă la poartă. Acesta a ieșit, însoțit de victimă. Acolo se afla o gașcă mai mare, iar din nu se știe care motiv între tineri s-ar fi iscat o discuție aprinsă. În toiul cerții, victima i-ar fi spus unei fete să nu se implice în discuția băieților, ceea ce i-ar fi deranjat rău pe agresori.

„Gașca de băieți s-a năpustit asupra lui, l-au lovit cu o scândură de la gard, doborându-l la pământ. Când a încercat să se ridice, atacatorii l-au lovit din nou, doborându-l pentru a doua oară și au și sărit cu picioarele în cap, desfigurându-l”, ne-a spus o rudă apropiată a victimei.

Și din imaginile surprinse de camerele de supraveghere de la o casă de alături se vede cum victima încearcă să se ridice, dar este lovită cu bestialitate cu pumnii și picioarele. Din imagini nu este clar câți dintre indivizi au lovit victima, însă unul dintre martori le-a spus polițiștilor că tânărul ar fi fost bătut de două persoane, dintre care unul minor.

Agresorul de 21 de ani a fost reținut pentru 72 ore, iar bănuitul minor de 16 ani este cercetat în stare de libertate.

Pe acest caz a fost pornită o cauză penală pentru „vătămarea intenţionată gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii”, infracțiune care se pedepseşte cu închisoare de la 5 până la 10 ani.

Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional.