image
Sursa foto: Jurnal.md

Premier Energy vine cu precizări referitor la achiziția energiei electrice; Compania este în proces de negocieri

După ce în presă au apărut informații privind noul preț de procurare a energiei electrice, Premier Energy informează că licitația de achiziție a energiei electrice nu a fost finalizată, compania fiind în proces de negocieri și clarificări.

În cadrul ședinței Comitetului de recepționare și deschidere a ofertelor, care a avut loc la 22 martie curent, au prezentat oferte 3 furnizori precalificați: ЗАО „Молдавская ГРЭС”, „DE Trading” LLC (Donbassenergo) și „D.Trading” LLC (DTEK).

Compania Energocom SA nu a prezentat nicio ofertă.

Ținând cont de necesitatea concretizării și oferirii unor detalii specifice pentru furnizarea energiei electrice, în zilele următoare va fi stabilită o nouă ședință de continuare a negocierilor asupra prețului, anunță compania.

Procedura va finaliza cu negocierea și semnarea unui nou contract de furnizare a energiei electrice şi prezentarea acestuia către ANRE spre avizare.

Despre rezultatele licitației, compania va informa toate părțile interesate prin intermediul unui comunicat de presă care va fi publicat pe pagina web.

comentarii: