image
Sursa foto: Profimedia Images

Prințul Louis a împlinit 2 ani: Modul inedit prin care ducii de Cambridge au marcat aniversarea fiului lor cel mic

Prinţul William şi soţia sa, Kate, au marcat joi cea de-a doua aniversare a fiului lor cel mic, prinţul Louis, publicând o serie de fotografii care îl înfăţişează pe mezinul familiei realizând un desen în culorile curcubeului, devenit simbol al speranţei în Marea Britanie în timpul pandemiei de COVID-19, informează Reuters, citată de Agerpres.

Setul de cinci fotografii îl înfăţişează pe mezinul ducilor de Cambridge cu mâinile acoperite de acuarele în timp ce creează o imagine curcubeu, care evocă lucrări similare realizate de copii din toate colţurile Marii Britanii şi afişate la ferestrele locuinţelor.

Fotografiile cu micul Louis au fost realizate luna aceasta de Kate la reşedinţa din estul Angliei unde familia ducilor de Cambridge se află pe perioada izolării la domiciliu, potrivit biroului de presă de la Palatul Kensington.

Prinţul Louis, al cincilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, are un frate în vârstă de şase ani, prinţul George, şi o soră de patru ani, prinţesa Charlotte. Luna trecută, ducii de Cambridge au dat publicităţii o înregistrare video în care s-au alăturat aplauzelor cetăţenilor britanici în semn de recunoştinţă faţă de efortul personalului sanitar în lupta cu pandemia.

La începutul acestei săptămâni, Kate a dezvăluit că face lecţii acasă cu copiii, care au continuat chiar şi pe durata sărbătorilor de Paşte.

"Să nu le spuneţi copiilor, dar de fapt am continuat şi în timpul sărbătorilor. Mă simt foarte rea", a declarat ducesa pentru BBC TV.

Aniversarea prinţului Louis este marcată la câteva zile după ce străbunica sa, regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, a împlinit vârsta de 94 de ani.

Profimedia ImagesProfimedia Images

Profimedia ImagesProfimedia Images

Noutăţile partenerilor

comentarii: