image
Sursa foto: Getty Images

Sheriff Tiraspol a devenit doar a patra echipă care a învins-o pe Real sub conducerea lui Ancelotti în Champions League!

Sheriff Tiraspol a reuşit o victorie istorică pe Bernabeu, marţi seara, devenind doar a patra echipă care reuşeşte să îl învingă pe Ancelotti în Champions League cât o conducea pe Real Madrid.

Surpriza surprizelor a avut loc marţi, într-o seară nebună de Liga Campionilor. Real Madrid, cea mai titrată formaţie din istoria competiţiei, a fost răpusă, acasă, de Sheriff Tiraspol, echipă aflată la prima apariţie în grupele Champions League.

După ce moldovenii au deschis scorul în prima repriză, ”galacticii” au reuşit să egaleze de la punctul cu var, graţie inegalabilului Karim Benzema. Însă golul francezului nu a fost de ajuns, Sebastian Thill, internaţional din Luxembourg, dând lovitura în minutul 90.

Partida va rămâne în istorie ca una dintre cele mai mari surprize all-time din Liga Campionilor, iar performanţa băieţilor lui Yuriy Vernydub este una care va fi repetată cu greu. După meciul de marţi, Sheriff Tiraspol a devenit doar a patra echipă care a reuşit să o învingă pe Real în Champions League, cât Ancelotti era antrenor. Celelalte trei formaţii sunt:

Borussia Dortmund, care s-a impus, 2-0, acasă, în faţa madrilenilor, în returul sferturilor din sezonul 2013/2014, după ce formaţia iberică obţinuseră o victorie cu 3-0 în tur

Schalke 04, care a câştigat cu 4-3, pe Bernabeu, în returul optimilor Ligii Campionilor din sezonul 2014/2015. Realul se impusese cu 2-0 în tur.

Juventus, care a învins formaţia din Madrid în semifinale, în 2014/2015, 2-1, acasă, returul terminându-se la egalitate, 1-1.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: