image
Sursa foto: captură video

VIDEO // Un porc, obligat să facă bungee jumping, în China: Ce s-a întâmplat cu godacul după săritură

Un val de indignare a cuprins opinia publică din întreaga lume, după ce un porc a fost obligat să facă bungee jumping la un parc de distracții din China.

Incidentul a avut loc pe 18 ianuarie în parcul tematic Meixin Red Wine Town, în municipalitatea chineză Chongqing, din sud-vestul Chinei, când un porc de 75 de kilograme a fost legat cu o coardă elastică și apoi aruncat de la o înălțime de 68 de metri.

În filmul video se vede cum porcul este legat și transportat de doi bărbați în vârful unui turn înainte de a fi împins în gol, notează BBC. Porcul a fost forțat să „sară”, având o pelerină legată de el, iar în videoclip se poate auzi guițatul animalului „de sacrificiu”.

Această „cascadorie” a fost justificată de către reprezentanții parcului tematic din China prin faptul că s-a dorit celebrarea noii atracții a locației, turnul pentru bungee jumping. După această sinistră ”cascadorie”, conform presei locale, porcul a luat drumul abatorului, unde a fost tăiat. Site-urile de socializare au ”explodat”, oamenii fiind furioși pentru cruzimea față de animale de care au dat dovadă cei care administrează parcul tematic din China.

Cascada a provocat furie online – reflectând importanța crescândă a drepturilor animalelor în rândul populației Chinei.

„Acceptăm sincer criticile și sfaturile internaționalilor și ne cerem scuze pentru public”, a fost răspunsul publicat pe site-ul parcului de către administratorii acestei locații.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: