image
Sursa foto: Getty Images

Aguero profită la maximum de burlăcie: Escapadă cu o blondă de 18 ani

Pe plan profesional, Sergio Aguero o duce foarte bine. A câștigat titlul cu Manchester City anul trecut, iar în noul sezon a debutat cu dreptul, reușind 3 goluri în 3 partide. Nici în plan personal nu stă rău. Internaționalul argentinian a petrecut zilele trecute cu un o tânără domnișoară, foarte populară pe Instagram.

Cei doi s-au afișat în social media fumând narghilea, printr-un video, într-un cadru cât se poate de relaxant, în ton cu starea de spirit a celor doi. Domnișoara cu care a petrecut Aguero se numește Lola Magnin, model de profesie, o adolescentă de doar 18 ani. Presa britanică speculează că argentinianul în vârstă de 30 de ani are o relație de mai mult timp cu tânăra blondă, pe care a ținut-o până acum departe de ochii presei.

Contactat în urmă cu ceva vreme în legătură cu presupusa relație, Aguero a infirmat existența unei legături amoroase între cei doi.

"Nu ies cu nimeni. O cunosc doar, asta-i tot", a declarat Aguero.

Sergio Aguero a fost căsătorit cu Giannina Maradona, fiica lui Diego Maradona, dar mariajul celor doi a durat doar 4 ani.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: