image
Sursa foto: ziare.com

Accident teribil la Cahul: Un mort și doi răniți, printre care și un copil; Șoferul beat criță a fugit de la fața locului

Tragedie fără margini la Cahul. O femeie de 35 de ani a decedat pe loc, iar fetița sa de opt ani și concubinul acesteia au fost transportați cu traumatisme la spital, după ce mașina în care se aflau s-a rostogolit de câteva ori. Șoferul mașinii în vârstă de 28 de ani, care era beat criță a fugit de la fața locului fără să anunțe poliția și ambulanța.

Totul a avut loc noaptea trecută, poliția fiind alertată la ora 22:20, de un locuitor al satului Lebedenco, care a observat momentul impactului.

Potrivit ofițerului de presă al IP Cahul, Cristina Ciobanu, automobilul de marca Volkswagen era condus de un tânăr de 28 de ani, care avea încă trei pasageri – o femeie de 35 de ani, concubinul de 33 de ani și fetița acesteia în vârstă de opt ani.

În apropierea satului Lebedenco, șoferul a pierdut controlul automobilului, a derapat de pe traseu și s-a rostogolit pe șosea.

În urma impactului, femeia de 35 de ani a decedat pe loc din cauza traumelor, iar bărbatul și minora au fost scoși din mașină, după care li s-a acordat ajutor medical. Ulterior, cei doi au fost internați pentru îngrijiri la spitalul raional Cahul. Viața acestora este în afara oricărui pericol.

Șoferul în vârstă de 28 de ani a părăsit locul accidentului cu automobilul avariat, însă a fost localizat și reținut la scurt timp. Fiind testat cu alcooltestul „Drager”, s-a dovedit că acesta era în stare avansată de ebrietate, concentrația de alcool în aerul expirat fiind de 0,76 mg/L.

Tânărul a fost reținut pentru 72 ore, pe numele acestuia fiind intentată o cauză penală. Totodată, a fost pornită cauză penală pe faptul părăsirii locului accidentului.

Noutăţile partenerilor

comentarii: