image
Sursa foto: moldova.org

Care este starea de sănătate a celor patru moldoveni infectați cu noul coronavirus

Cele patru persoane diagnosticate cu Covid-19 pe teritoriul Republicii Moldova sunt în stare satisfăcătoare și medie gravă, spune ministrul Sănătății Viorica Dumbrăveanu.

Potrivit acesteia, în cazul primei femei infectate cu coronavirus se arată o dinamică pozitivă, iar starea de sănătate a acesteia se îmbunătățește.

„În cazul celorlalte trei persoane, există un pacient cu stare satisfăcătoare, iar celelalte două persoane sunt în stare de gravitate medie, deși se înregistrează o dinamică pozitivă și în cazul acestora”, a declarat Dumbrăveanu.

Cât despre ultimul caz confirmat ieri, potrivit ministrului, este vorba de o tânără care a revenit acasă recent din Itallia cu autocarul. Aceasta nu ar fi intrat în contact cu alte persoane pe teritoriul Republicii Moldova, întrucât a fost preluată de la frontieră și transportată în sistem de izolare la spital.

Persoana nu a fost în contact pe teritoriul Republicii Moldova cu alte persoane, decât în acel autocar cu care a venit. Toate persoanele din autocar au fost deja contactate și li s-a impus respectarea regimului de auto izolare”, a declarat Viorica Dumbrăveanu.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: