Breaking News

Igor Grosu a fost ales președinte al Parlamentului

UPDATE 15:03 // Igor Grosu este noul președinte al Parlamentului, fiind ales cu 64 de voturi. Speakerul și-a ocupat locul în prezidiu în cadrul unei ceremonii...

image
Sursa foto: Getty Images

Messi şi Antonela, surprinşi la un centru de vaccinare în SUA. Soţia lui Leo a plecat cu un plasture pe umăr

După ce şi-a împlinit unul dintre visurile carierei şi a câştigat Copa America cu naţionala Argentinei, Leo Messi îşi petrece vacanţa împreună cu familia în Miami, SUA, într-un conac de lux pentru care plăteşte aproape 7.000 de dolari pe noapte.

Messi şi Anonela, soţia sa, au fost surprinşi, marţi, la un centru de vaccinare din Miami, anunţă cei de la Mundo Deportivo. La ieşirea din clădire, Antonela avea pe umăr un plasture, semn că a primit vaccinul, în timp ce la Leo nu este foarte clar pentru că avea un tricou cu mânecă scurtă.

De mai multe luni, centrele din Miami distribuie sub formă gratuită vaccinuri şi străinilor. În poza publicată de spanioli, Messi are în mână un pahar cu Mate, celebra băutură sud-americană.

La fel ca la celelalte ieşiri în public ale lui Leo, americanii s-au bucurat şi de această dată la vederea lui, iar medicii şi asistenţii au solicitat autografe şi poze cu starul ergentinian.

Citeşte mai mult despre

comentarii: