image
Sursa foto: sport.es

Ronaldinho, într-o situație fără precedent: Câți bani mai are în cont brazilianul

După ce un tribunal din Brazilia a decis reținerea pașapoartelor lui Ronaldinho și a fratelui său, pentru neplata datoriilor către Fisc, autoritățile sud-americane au descoperit faptul că starul brazilian nu are de unde să acopere amenzile în valoare de 2 milioane de dolari.

Fostul jucător de la AC Milan și FC Barcelona a fost amendat pentru construcții ridicate ilegal, mai exact, în zone protejate. Procesul a durat 4 ani de zile, iar plata datoriilor de către fostul internațional va fi o sarcină dificilă, având în vedere faptul că i-a fost retras pașaportul. În urma unei cercetări amănunțite, autoritățile sud-americane au constatat faptul că Ronaldinho este falit. Mai precis, el mai are în cont doar 6 dolari.

Faptul că Ronaldinho a ajuns la faliment se explică prin stilul său de viață excentric. Chiar dacă milioanele câștigate din fotbal le-a cheltuit destul de ușor, fostul extraterestru a încasat sume frumoase din imagine, respectiv campanii publicitare. Chiar în urmă cu câteva săptămâni, Ronaldinho a călătorit în China și Japonia pentru a onora mai multe contracte de publicitate. De asemenea, el a călătorit în Europa și Africa cu prilejul lansării unei linii de pantofi sport care-i poartă numele. De asemenea, Ronaldinho are programată partida "Game of Champions", un meci amical care va urma să fie disputat la Frankfurt.

În vârstă de 38 de ani, Ronaldinho și-a încheiat cariera în 2015. Gremio este clubul la care a debutat în fotbalul profesionist și Fluminense, cel la care a evoluat ultima oară.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: