image
Sursa foto: Profimedia

Real Madrid a aflat prețul stabilit de AS Monaco lui Aurelien Tchouameni. Ibericii, obligați să "spargă banca"

Madrilenii au primit o lovitură dură în momentul în care Kylian Mbappe a anunțat că o să continue la PSG pentru următorii 3 ani, iar acum încearcă să se reorienteze.

Ibericii au făcut din mijlocașul celor de la AS Monaco, Aurelien Tchouameni, principala țintă a perioadei de mercato ce urmează, asta după ratarea transferului lui Kylian Mbappe.

Monegascii i-au stabilit acum prețul fotbalistului lor, anunță reputatul jurnalist italian Fabrizio Romano. Conform sursei citate, se pare că gruparea din Hexagon vrea minim 80 de milioane de euro pentru a-l lăsa pe Aurelien Tchouameni să plece.

Pe lângă Real Madrid, se pare că Liverpool și PSG sunt și ele în contact cu agentul fotbalistului francez și ar putea să reprezinte o variantă de transfer, chiar dacă în momentul de față "galacticii" sunt favoriți.

Tchouameni, care a disputat în acest sezon 50 de meciuri şi a marcat 5 goluri, a fost unul dintre jucătorii de bază ai lui AS Monaco, la care a ajuns în 2020, după mai mulţi ai petrecuţi la Girondins Bordeaux. El a jucat la selecţionatele de juniori ale Franţei începând din 2015, făcându-şi debutul la prima reprezentativă în 2021.

Între timp, spaniolii s-au reorientat și vor să ia mai mulți jucători. Printre aceștia se numără și Serge Gnabry, potrivit publicației Bild.

Mijlocașul ofensiv în vârstă de 26 de ani a refuzat să-și prelungească contractul cu Bayern Munchen, iar în aceste condiții, bavarezii sunt nevoiți să ia în calcul vânzarea lui, pentru a nu risca să-l piardă fără să ia vreun ban, având în vedere că acordul său este scadent pe 30 iunie 2023.

Pe urmele lui Gnabry se află și Arsenal, însă Real ar fi favorită, potrivit publicației RMCSport.

Motivul pentru care Gnabry refuză sistematic să semneze un nou contract cu bavarezii este faptul că oficialii clubului nu vor să-i dea un salariu similar cu cel al lui Kingsley Coman, care va câștiga 18 milioane de euro pe an, brut, în noul acord.

Gnabry ar fi al doilea jucător care ajunge de la Bayern la Real Madrid în două sezoane consecutive.

70 de milioane de euro este cota de piață a lui Serge Hnabry, potrivit publicației de specialitate Transfermarkt.

În acest sezon, Gnabry a bifat 45 de meciuri oficiale pentru Bayern, 17 goluri și 10 pase decisive.

Gnabry a ajuns la Bayern în 2017, însă a fost împrumutat un an la Hoffenheim. Din 2018 până în prezent, Gnabry a adunat 171 de meciuri oficiale, 64 de goluri și 40 de pase decisive.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: