image
Sursa foto: jurnal.md

Năstase: De frica unui eşec lamentabil, Plahotniuc a refuzat să intre personal în competiția electorală

„Cu toate miliardele sale ilicite, de frica unui eşec lamentabil, Plahotniuc a refuzat să intre personal în competiția pentru prezidențiale și pentru Primăria Chișinău”, afirmă președintele Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, primarul ales al capitalei.

„A furat miliarde de dolari de la țara noastră, de la oamenii ei, transformând Moldova în cea mai săracă țară din Europa. Cu toate miliardele sale ilicite, de frica unui eşec lamentabil, Plahotniuc a refuzat să intre personal în competiția pentru prezidențiale și pentru Primăria Chișinău. Din întuneric, pe banii furați de la oameni, oligarhul a demarat campanii de denigrare și linșaj mediatic fără precedent împotriva mea şi a întregii opoziții reale, sustinute de holdinglul său toxic şi cel al lui Dodon şi pe care le continuă şi azi prin intermediul complicelui sãu la marple furt Şor”, scrie liderul DA, pe pagina sa de Facebook.

Totodată, în contextul investigației RISE, care a scos la iveală imperiul imobiliar al oligarhului Vladimir Plahotniuc, Andrei Năstase amintește despre falsurile promovate de holdingul șefului PD, privind casele liderului DA.

„Amintiți-vă cum hoțul de miliarde şi camarila sa insinuau, ticăloșește, că aș avea ba 6, ba 9, iar în final 11 case. În realitate, era vorba despre casa părintească cu câteva acareturi de care dispun toți oamenii proveniți de la țară, din satele noastre dragi. De fapt, niște bunuri inestimabile față de toate averile lui fabuloase, dobândite ilicit din banii tâlhătiți de la bănci, societăți, antreprenori, simpli cetățeni. Din laundromate, din miliardele ascunse în offshore-uri, din bugetul țării și de oriunde se poate fura! Nimeni nu poate ascunde veșnic propriile minciuni și ilegalități, vine vremea când totul apare la suprafață”, a punctat liderul Platformei DA.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: