image
Sursa foto: Getty Images

Chelsea a acceptat oferta lui Manchester United pentru Willian: Suma pentru care au bătut palma

Prestația lui Willian la Cupa Mondială din Rusia nu a trecut neobservată. Mijlocașul brazilian era dorit de mai multă vreme de Barcelona, însă în cele din urmă va ajunge la Manchester United.

Chelsea a refuzat și a treia ofertă a catalanilor, de 62 de milioane de euro, care s-au orientat spre alt brazilian, Malcom, pe care l-au "deturnat" pe ultima sută de metri din drumul spre AS Roma, oferind 41 de milioane de euro.

Astfel, londonezii s-au înțeles în final cu rivalii de la Manchester United pentru cedarea lui Willian, conform Tuttosport. Inițial, Chelsea cerea 78,8 milioane de euro, United oferea 70, dar până la urmă s-a ajuns undeva la mijloc, la suma de 75 de milioane de euro. Asta cu toate că noul antrenor al lui Chelsea, Maurizio Sarri, îl considera pe Willian unul dintre pilonii în jurul căriua vrea să reconstruiască echipa.

De când a fost transferat de londonezi, în 2013, de la Anzhi Makhachkala, Willian a reuşit 44 de goluri în 236 de meciuri pentru formaţia alături de care a cucerit două titluri în Premier League şi o Cupă a Angliei.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: