image
Sursa foto: moldpres.md

Secția Consulară a Ambasadei României la Chișinău își modifică programul de lucru începând cu 4 ianuarie

Începând cu data de 4 ianuarie 2021, Secția Consulară a Ambasadei României la Chișinău își modifică programul de lucru cu publicul pentru a veni în sprijinul solicitanților de servicii consulare și a putea prelua mai multe cereri și solicitări.

Sunt procesate următoarele servicii consulare: stare civilă (înregistrare primară a nașterii, înscriere naștere și căsătorie în registrele de stare civilă românești), documente de călătorie (pașaport electronic), cetățenie (depunere jurământ de credință), vize și acte notariale.

PROGRAMUL DE LUCRU CU PUBLICUL:

ACTE NOTARIALE, ACTE DE STARE CIVILĂ, PAȘAPOARTE, VIZE SESIUNI JURĂMÂNT DE CREDINȚĂ LUNI-VINERI: 08:00 – 13:00 14:00 – 16:00

ELIBERARE DOCUMENTE STARE CIVILĂ, VIZE LUNI-VINERI: 08:00 – 13:00

ELIBERARE PAȘAPOARTE LUNI-VINERI: 14:00 – 16:00

Accesul în incinta Secției consulare a Ambasadei României la Chișinău este permis numai în următoarele condiții:

• Purtarea obligatorie a măștii de protecție! • Lipsa simptomelor asociate COVID-19 (temperatură ridicată, tuse, rinoree, respirație dificilă)! • Menținerea distanței fizice (mai mare de 1,5 m)! • Prezentarea email-ului cu data programării!

În sala de așteptare nu va fi admisă prezența a mai mult de 8 persoane, în același timp. Facem apel la responsabilitatea dvs. și vă îndemnăm să nu vă prezentați la Secția Consulară însoți de minori, tocmai pentru protejarea acestora. Nu se permite accesul aparținătorilor/rudelor/prietenilor!

Măsurile de protecție de mai sus sunt necesare atât pentru protejarea dumneavoastră, cât și a personalului consular și sunt conforme cu normele și recomandările autorităților române și ale Republicii Moldova în contextul pandemiei de COVID-19.

Noutăţile partenerilor

comentarii: