image
Sursa foto: Getty Images

În sfârșit! Zlatan Ibrahimovic revine pe teren. A jucat ultima dată pe 12 septembrie, când a și marcat. Are 40 de ani

Ghinionul lui Zlatan Ibrahimovic se apropie de final. Starul suedez este aproape refăcut după o accidentare la tendonul lui Ahile, care l-a ținut departe de teren mai bine de o lună.

Potrivit publicației Tuttosport, atacantul, care a împlinit 40 de ani pe 3 octombrie, va reveni la antrenamentele colective miercuri sau joi, după ce până acum s-a pregătit separat. În tot acest timp, Ibrahimovic a avut un tratament special și a fost monitorizat în permanență de medici după accidentarea la tendonul lui Ahile.

Milan se aștepta ca el să revină pe teren la partida cu Verona, de pe 16 octombrie, însă se pare că întoarcerea sa va mai întârzia puțin. Va fi pe 19 octombrie, când Milan va întâlni FC Porto, în grupele Champions League.

Zlatan Ibrahimovic a revenit pe teren după o accidentare la genunchi, însă după aceea a apucat să joace doare un singur meci pentru "diavoli" în acest sezon, în care a și marcat. Pe 12 septembrie, a intrat din postura de rezervă în minutul 60 al meciului cu Lazio și a înscris în minutul 67. S-a terminat 2-0 pentru milanezi.

Între timp, a urmat o recuperare specială și chiar s-a antrenat și în zilele libere.

Pe 3 octombrie, Ibrahimovic a împlinit 40 de ani, însă a spus că nu se gândește la retragere.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: