image
Sursa foto: captură video

VIDEO: Momentul în care un candidat al lui Șor face agitație electorală chiar în BISERICĂ

Luptă pentru un loc în Parlament chiar din fața altarului. Este vorba despre candidatul Partidului Șor în circumscripția nr. 14, Telenești, Valerian Cristea, fost deputat comunist și adjunct al lui Șor la Primăria Orhei.

Având permisiunea parohului bisericii, acesta face promisiuni electorale în biserică, iar apoi împarte mai multe pungi cu sigla partidului.

„La Orhei sunt viceprimar. Dacă reușesc 80% din ceea ce am făcut la Orhei o să-mi dați nota 10. Pentru a mă lăuda cu proiectele din Orhei îmi trebuie vreo patru ore. Este cel mai frumos din Moldova”, spune Valerian Cristea.

„Din miliardul furat...”, comentează un cetățean care a filmat întâlnirea electorală din biserică.

Poze în care se vede cum oamenii ies din curtea bisericii cu pungi de la Șor au fost publicate de Maria Ciobanu, candidat al blocului ACUM Platforma DA și PAS.

„Veacul de apoi! „Preacucernicul” candidat al penalului Șor pe circumscripția uninominală nr.14, Telenești, Valerian Cristea, organizează întâlniri electorale în biserici. Nu lipsesc pomenile electorale”, afirmă Maria Ciobanu.

„Preotul mi-a spus că i-a făcut o donație generoasă Valerian Cristea, dar de unde sunt banii nu este problema lui”, a adăugat Maria Ciobanu.

pomenipomeni
pomenipomeni
pomenipomeni
pomenipomeni

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: