image
Sursa foto: Profimedia

Simona Halep - Paula Badosa 6-1, 6-2. Românca e în “sferturi” la Wimbledon, după un meci excelent

Simona Halep (30 de ani, locul 18 WTA) s-a calificat în faza sferturilor de finală la Wimbledon, după victoria clară în fața ibericei Paula Badosa (24 de ani, locul 4 WTA), scor 6-1, 6-2.

Meciul Simona Halep – Paula Badosa a durat doar 59 de minute. Simona Halep nu a cedat niciodată serviciul și a reușit mai multe lovituri remarcabile.

În acest an, la Madrid, pe zgură, Paula Badosa a suferit un alt eșec umilitor în fața Simonei Halep, scor 6-3, 6-1.

Simona Halep a revenit pe arena centrală de la Wimbledon la 1087 de zile după triumful din 2019.

Simona Halep este singura campioană la Wimbledon rămasă în turneu la ediția din acest an. Românca are un parcurs perfect: patru victorii fără set cedat (cu Karolina Muchova, Kirsten Flipkens, Magdalena Frech și Paula Badosa).

În viziunea specialiștilor, Simona Halep a devenit a doua favorită să câștige turneul de la Wimbledon, după tunisianca Ons Jabeur (27 de ani, locul 2 WTA).

Poloneza Iga Swiatek (21 de ani, locul 1 WTA), marea favorită la Wimbledon, a fost eliminată în turul trei, de către franțuzoaica Alize Cornet (32 de ani, locul 37 WTA).

În runda următoare la Wimbledon, Simona Halep va juca împotriva americancei Amanda Anisimova (20 de ani, locul 25 WTA), care a învins-o pe franțuzoaica Harmony Tan (24 de ani, locul 115 WTA), scor 6-2, 6-3.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: