image
Sursa foto: Moldova.org

CEC a stabilit ordinea prealabilă de înscriere în buletinul de vot pentru candidații Octavian Țâcu și Dorin Chirtoacă

Comisia Electorală Centrală (CEC) a stabilit ordinea prealabilă de înscriere în buletinul de vot pentru alți doi candidați la funcția de Președinte al Republicii Moldova care astăzi, 29 septembrie, au depus documentele pentru înregistrare.

Este vorba de Octavian Țîcu, candidat desemnat de Partidul politic „Partidul Unității Naționale” care ar putea fi pe poziția a șaptea în buletinul de vot și de Dorin Chirtoacă, candidat desemnat de Blocul Electoral UNIREA care ar putea fi pe poziția a opta.

Conform prevederilor legale, în termen de 7 zile de la data depunerii actelor, Comisia urmează să examineze setul de documente, să verifice listele de subscripție prezentate și să decidă asupra înregistrării sau refuzului înregistrării candidaților respectivi.

Amintim că azi CEC i-a înregistrat pe Igor Dodon și pe Violeta Ivanov în cursa electorală. Igor Dodon, care a anunțat că va fi „candidat independent”, va figura cu numărul patru în buletinele de vot. Violeta Ivanov, desemnată de Partidul Politic „Șor”, va fi a cincea în buletine.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: