image
Sursa foto: ITPFI

Doi moldoveni, prinși la frontieră cu vehicule radiate din circulaţie

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontirei Albiţa efectuează cercetări cu privire la doi bărbaţi care au fost depistaţi conducând autovehicule neînmatriculate.

În noaptea de 16 octombrie, în jurul orei 22.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa -I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, un bărbat cu cetăţenie română şi a Republicii Moldova, în vârstă de 54 de ani, conducând un microbuz marca Ford Tranzit, înmatriculat în Olanda.

Câteva ore mai târziu, în acelaşi punct de trecere al frontierei, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, un tânăr cu cetăţenie română și moldovenească, în vârstă de 28 de ani, conducând un microbuz marca Mercedes, înmatriculat în Elveţia.

La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru vehiculele în cauză, polițiștii de frontieră au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că autovehiculul marca Ford Tranzit este radiat din circulaţie de autorităţile din Olanda începând cu data de 7 octombrie, iar autovehiculul marca Mercedes este radiat din circulaţie de autorităţile din Elveţia de la sfârşitul anului 2017.

În ambele cazuri, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: