image
Sursa foto: Getty Images

R9 nu are ochi pentru CR7! Top 5 fotbaliști în viziunea brazilianului Ronaldo

Ronaldo Luis Nazario de Lima (43 de ani), cel care a impresionat lumea fotbalului în anii '90 și 2000, a realizat o listă cu cei mai buni jucători aflați în activitate.

Cel care a câștigat de două ori Balonul de Aur și tot de atâtea ori Campionatul Mondial l-a trecut pe Lionel Messi în fruntea acestei ierarhii, însă, spre surprinderea unora, Cristiano Ronaldo a fost omis.

Întrebat de jurnaliștii de la As despre jucătorii pe care îi admiră cel mai mult când îi vede la televizor, președintele celor de la Real Valladolid a oferit cinci nume.

"Messi, cu siguranță. El este numărul 1, are un talent pe care nu îl vom mai vedea în următorii 20 sau 30 de ani. Îmi mai plac Salah, Hazard, Neymar și, bineînțeles, Mbappe", a spus Ronaldo.

Fostul mare fotbalist de la Barcelona, Inter, Real Madrid sau AC Milan a vorbit și despre Kylian Mbappe și despre similitudinile dintre cei doi, însă spune că nu este fanul comparațiilor de acest gen.

"Mulți oameni spun că seamănă cu mine. Are multă viteză, finalizează bine, se mișcă excelent, lovește foarte bine cu ambele picioare, aleargă incredibil.

Avem lucruri în comun, dar niciodată nu mi-au plăcut comparațiile, mai ales între jucători din generații diferite, pentru că situațiile sunt diferite", a mai spus sud-americanul.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: