Breaking News

image
Sursa foto: Getty Images

Lovitura anului?! Sergio Ramos, ademenit de o rivală a Realului

Sergio Ramos (34 de ani) este deja o legendă la Real Madrid, unde a cucerit de patru ori UEFA Champions League. Aflat în ultimul an de contract cu ”los blancos”, apărătorul iberic negociază o prelungire a înțelegerii.

Există însă anumite probleme. Fundașul născut în Andaluzia ar vrea un contract pe încă două sezoane, doar că Real Madrid îi poate oferi unul pentru o singură stagiune, potrivit politicii administrative a campioanei Spaniei.

În plus, Florentino Perez plănuiește și o micșorare a salariilor tuturor jucătorilor (cu o sumă între 10% și 15%), din cauza crizei economice generate de coronavirus. Ramos, care se consideră un fotbalist determinant pentru Real, nu ar fi de acord cu asta, potrivit celor de la Diario Gol.

Apărătorul spaniol își dorește totuși să continue pe Santiago Bernabeu și așteaptă rezolvarea situației. ”Ştim ce mare jucător este. El este căpitanul nostru, liderul nostru şi cu siguranţă vrem să fie alături de noi mereu.

Asta e ce face, arată mereu aceeaşi dorinţă şi nu am nicio îndoială că va rămâne aici şi va continua să rescrie cărţile de istorie”, declara antrenorul Zinedine Zidane, cu câteva zile în urmă.

În caz că nu va ajunge la un consens cu conducerea, Sergio Ramos are un plan B, potrivit presei din Spania. PSG, o rivală tradițională a madrilenilor în Champions League, i-a transmis spaniolului că-l așteaptă cu brațele deschise în Franța.

Ramos ar ajunge liber la Paris, așa că șeicii i-au promis un salariu imens, dublat de o primă de instalare consistentă. Astfel, Ramos ar urma să primească 15 milioane de euro anual, timp de două sezoane.

În plus, prima de instalare ar fi nu mai puțin de 50 de milioane de euro, o veritabilă avere. Parizienii l-au asigurat pe căpitanul Realului și că îl vor ajuta să își găsească o casă potrivită pentru familia sa, precum și cele mai bune școli pentru copiii lui.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: