image
Sursa foto: Privesc.eu

Andrei Năstase îndeamnă Diaspora să se implice în bătălia pentru capitală: „Doar uniți, putem câștiga din primul tur”

Andrei Năstase îndeamnă cetățenii moldoveni stabiliți peste hotare, care au reședință în Chișinău, să vină acasă pentru a participa la alegerile din 20 mai. „Doar uniți, putem câștiga din primul tur”, a declarat candidatul comun al forțelor proeuropene și antioligarhice la Cabinetul din Umbră de la Jurnal TV.

Totodată, președintele Platformei DA îi încurajează pe cetățenii care nu sunt locuitori ai capitalei să-și îndemne rudele și prietenii să vină la urnele de vot. „Avem nevoie de schimbare, pentru că aceste alegeri nu sunt doar despre Chișinău”, a menționat Andrei Năstase.

„Deja cunoaștem și reacția oamenilor, dar și anumite studii corecte care ne dau încrederea că în momentul de față suntem plasați pe primul loc, și în fața Silviei Radu, și a lui Ivan Ceban și a celorlalți candidați. Asta trebuie să ne dea încredere că, uniți putem câștiga din primul tur, iar pe 20 mai. Nu în zadarnic am fost în România. Vor face și partenerii noștri de acolo tot ce le stă în puteri să sensibilizeze cetățenii noștri aflați acolo, dar cu domiciliul la Chișinău, să vină acasă, pentru că alte soluții nu sunt”, a declarat Andrei Năstase

„Am trimis mesaje și asociațiilor din Diasporă. Avem nevoie de mobilizare totală. Cine reușește să se întoarcă acasă, dacă are viză de reședință în Chișinău, să se întoarcă. Dacă nu reușesc, să-și mobilizeze rudele rămase acasă, să iasă cu toții la vot. Avem nevoie de schimbare, pentru că aceste alegeri nu sunt doar despre Chișinău. Sunt în primul rând despre problemele din Chișinău, dar în același timp sunt despre țară, despre viitorul nostru”, a adăugat liderul Platformei DA.

Totodată, Andrei Năstase a îndemnat, în special, oamenii de afaceri să doneze pentru campania electorală desfășurată de forțele antioligarhice.

„Fac apel către toată lumea: în această bătălie avem nevoie de sprijin, iar sprijinul poate fi de orice natură, inclusiv financiar. Dacă aveți un leu, dați-l pentru orașul dvs. Cine poate mai mult, să dea mai mult. Avem nevoie de pliante, de plătit un portal care să mediatizeze, pentru publicitate, pentru transport ca să ajungem la oameni”, a spus candidatul susținut de Platforma DA, PAS și PLDM.

„Oamenii de afaceri știu că le este greu, știu ce au pățit alții, dar iată există inimoși ca Alexandru Machedon, mai sunt și alții. Donați în această campanie, pentru că această demnitate de primar va fi nu doar a mea, dar și a dvs. De asta vă îndemn pe toți să ne consolidăm, să dăm o lovitură, ca mai apoi în toamnă să recuperăm și întreaga țară”, a conchis Andrei Năstase.

Noutăţile partenerilor

comentarii: