image
Sursa foto: as. com

Transferul la Real e iminent: Anunțul făcut de ziarele de casă ale madrilenilor

Telenovela transferului lui Thibaut Courtois se îndreaptă spre final, iar anunțul oficial urmează să fie făcut în curând, după cum anunță presa spaniolă. "Transferul e iminent", anunță publicația 90min. Portarul lui Chelsea face tot posibilul să grăbească transferul la Real Madrid și l-a rugat și pe noul antrenor Maurizzio Sarri să facă cumva să deblocheze situația sa.

Unul dintre principalele motive pentru care portarul își dorește să ajungă la Real este faptul că cei doi fii ai săi sunt la Madrid, iar aceasta este cheia mutării, mai ales după ce belgianul a mai spus în trecut că i-ar plăcea să fie alături de familia sa.

Al doilea motiv îl reprezintă faptul că perioada de transferuri în Premier League se încheie pe 9 august, iar Chelsea trebuie să aibă timp să aducă un înlocuitor.

În plus, al treilea aspect care accelerează această mutare este faptul că actualul contract al lui Courtois e scadent peste un an, ceea ce însemnă că Chelsea îl poate pierde gratis de la 1 ianuarie, când jucătorul poate semna cu orice echipă. Acum, londonezii pot încasa 35 de milioane de euro în schimbul său.

Pe Santiago Bernabeu a mai ajuns un portar în această vară. E vorba de Andryi Lunin, adus de la Dnipro, însă ucraineanul de 19 ani a venit doar ca o variantă de rezervă.

Pentru presa belgiană, Courtois nu a infirmat posibila sa plecare, rezumându-se să spună că: "e o situaţie delicată, nu pot spune foarte multe". Cu toate acestea, în urmă cu puțin timp, portarul a refuzat oferta de prelungire, spunându-le oficialilor clubului că: "N-am nicio intenţie să mai rămân aici!".

În plus, agentul său a confirmat la rându-i plecarea lui Courtois: "El le-a explicat celor de la club clar că cea mai bună opţiune pentru el este să se mute la Madrid. E o decizie importantă pentru el, pentru că îşi doreşte să fie aproape de familie şi există o ofertă pe care Chelsea trebuie să o accepte", a declarat agentul lui Courtois, Christophe Henrotay.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: