image
Sursa foto: Getty Images

Kylian Mbappe pare a fi decis la ce echipă va juca din vară! Unde caută casă atacantul francez

Kylian Mbappe ar fi luat deja o decizie în privința viitorului său, după ce nu se grăbește deloc să accepte propunerea celor de la PSG de prelungire a contractului.

Toată lumea este curioasă să afle viitoarea destinație a starului francez a cărui înțelegere cu gruparea de pe Parc des Princes expiră în 2022.

Iar un indiciu ar fi dezvăluirea făcută de cei de la Goal.com - Mbappe ar fi solicitat oamenilor săi de încredere să-i găsească o casă la Madrid.

Nu este un secret interesul lui Florentino Perez pentru jucător, iar președintele Realului vrea să dea o nouă mare lovitură pe piața transferurilor, mai ales acum după ce a anunțat și înființarea Super Ligii europene.

Iar Mbappe pare ținta ideală, mai ales că jucătorul nu și-a ascuns pasiunea pentru gruparea blanco și a învățat și limba spaniolă.

Deja, un apropiat al lui Mbappe se ocupă de această sarcină, chiar dacă fotbalistul de 22 de ani are destule obiective asupra cărora se concentrează.

Mbappe încearcă să-și ajute echipa să cucerească un nou titlu în Ligue 1, dar mai ales să facă un nou pas spre trofeul ratat sezonul trecut, UEFA Champions League.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: