image
Sursa foto: Instagram

Noi probleme pentru Neymar: Ar deține o rețea de prostituate de lux

Neymar (27 de ani) a fost implicat anul trecut într-un scandal imens, în care a fost acuzat de viol. Deși a fost achitat, aceeași femeie care l-a dat în judecată pe jucătorul lui PSG ar pregăti un nou atac la adresa brazilianului.

Najila Trindade, femeia care l-a acuzat pe Neymar că a violat-o într-o cameră de hotel din Paris, îi pregătește o nouă lovitură jucătorului sud-american. Potrivit Mundo Deportivo, Cosme dos Santos, acuzatul Najilei, se va prezenta în fața instanței în cel mai scurt timp.

Chiar dacă în trecut nu a avut succes cu procesul pe care l-a deschis, femeia vrea să îl acuze acum pe Neymar că ar deține o rețea de prostituate de lux, pe care le aduce din Brazilia în Franța.

Femeia a văzut că autoritățile din Brazilia nu i-au dat câștig de cauză în principalul proces, ba chiar au pus-o sub acuzare pe motiv de fraudă procedurală, denunț calomnios și extorcare, așa că a decis ca următorul proces să fie deschis în Franța.

Najila Trindade a depus o plângere pentru viol împotriva lui Neymar, la un tribunal din Sao Paulo, acuzându-l pe jucător că a abuzat-o sexual într-un hotel din Paris, pe 15 mai. El se declară nevinovat şi susţine că a căzut într-o "capcană".

"A fost o agresiune şi un viol", a afirmat ea. Trindade l-a acuzat pe Neymar că a fost "agresiv" şi că a folosit "forţa pentru a întreţine o relaţie sexuală'' fără consimţământul său, într-un hotel din Paris.

Starul brazilian ar fi întâlnit-o pe femeie prin Instagram. Tânăra s-a deplasat în Franţa pentru a se întâlni cu fotbalistul. Ea a fost cazată în hotelul Sofitel Paris Arc Du Triomphe. Pe 15 mai, în jurul orei 20.00, jucătorul ar fi venit beat la hotel şi, după un timp în care cei doi au fost afectuoși, Neymar ar fi devenit violent şi ar fi violat-o pe femeie. Tânăra susține că a revenit în Brazilia pe 17 mai, că era foarte afectată şi i-a fost teamă să depună plângere imediat.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: