image
Sursa foto: Profimedia

„Ce ai vorbit cu Lewandowski?” Răspunsul dat de Lionel Messi după Polonia - Argentina 0-2

Argentina lui Lionel Messi (35 de ani) s-a impus în meciul cu Polonia lui Robert Lewandowski (34 de ani), scor 2-0, în ultima etapă a fazei grupelor de la Cupa Mondială din Qatar.

În ultimele minute ale jocului, a avut loc un moment tensionat între Robert Lewandowski și Lionel Messi. Polonezul l-a faultat pe sud-american în preajma cercului de la mijlocul terenului, apoi și-a cerut scuze și a vrut să dea mâna cu adversarul său, dar fotbalistul lui PSG l-a ignorat.

După fluierul final, cei doi s-au reîntâlnit și de această dată au vorbit preț de câteva secunde, apoi au făcut semne prin care au lăsat să se înțeleagă că vor continua discuția la vestiare.

La interviul de la finalul jocului, Lionel Messi a fost întrebat ce a vorbit cu Robert Lewandowski, dar argentinianul nu a vrut să ofere detalii.

”Am fost învățat că tot ce se întâmplă pe teren, rămâne pe teren. Și la fel în vestiar. Nimic din ceea ce ne spunem unul altuia în privat nu vă voi spune”, a declarat Messi, la finalul meciului cu Polonia.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: