image
Sursa foto: digisport.ro

Transferul lui Hazard, în linie dreaptă: Întâlnire decisivă cu Abramovich

Eden Hazard îşi forţează transferul la Real Madrid. Marea vedetă a Belgiei a refuzat să meargă în concediu, după Mondial, şi a mers să discute cu Roman Abramovich, patronul lui Chelsea, despre dorinţa de a pleca de la Londra.

Aducerea lui Sarri nu îl va determina pe Hazard să continue în tricoul londonezilor. Real i-a ratat pe Mbappe şi Neymar şi va face toate eforturile pentru a-l aduce pe Eden, astfel încât echipa să nu fie prea slăbită după transferul lui Ronaldo la Real.

Cele două părţi par să se fi înţeles deja, judecând după faptul că starul Belgiei militează acum pe lângă patronul lui Chelsea pentru a fi lăsat să plece. După finala mică a CM, Hazard şi-a amânat vacanţa câteva zile, dorind să aibă o discuţie faţă în faţă cu Abramovich.

"Eden Hazard a cerut să fie lăsat să plece. S-a întâlnit cu Abramovich în această după-amiază şi i-a transmis că vrea să părăsească clubul", notează englezii.

Londonezii cer nu mai puțin de 225 de milioane de euro. În acest caz, mijlocașul de 27 de ani ar deveni cel mai scump transfer din istorie. Totuşi, Real speră să îl ia pe Hazard pentru o sumă mai mică de 200 de milioane de euro. Cu toate acestea, presiunea pusă de fanii "blanco", care nu înţeleg cum s-a renunţat atât de uşor la un fotbalist precum CR7 e mare, iar Chelsea vrea să profite la maximum.

”După șase ani la Chelsea, a venit poate timpul să trăiesc o altă experiență. După această Cupă Mondială voi decide dacă plec sau rămân, dar Chelsea e cea care va hotărî. Dacă mă lasă să plec, știți care e destinația mea favorită”, a spus Hazard, după meciul cu Anglia.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: