image
Sursa foto: jurnal.md

100 de persoane vor beneficia de premii de 1500 lei fiecare urmare a ediției speciale a Loteriei fiscale

Serviciul Fiscal de Stat a publicat lista învingătorilor ediției speciale a concursului „Loteria fiscală”, dedicată sărbătorilor pascale.

Urmare a extragerii din data de 31 mai 2021, în baza tranzacțiilor efectuate în perioada 01 aprilie 2021 - 10 mai 2021, au fost desemnați 100 de câștigători care vor beneficia de premii în sumă a câte 1.500 de lei, notează bizlaw.md.

Premiile vor fi transferate câștigătorilor pe conturile de card, în lei, în maximum 10 zile după publicarea listei. Lista câștigătorilor ediției speciale I este publicată aici: www.sfs.md/ro/pagina/loteria-fiscala.

Concursul “Loteria fiscală” este organizat în conformitate cu prevederile Regulamentului privind desfășurarea concursului “Loteria fiscală” aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 657/2019.

Tragerile la sorți şi validarea câștigătorilor loteriei are loc în prezența comisiei, numită prin ordin de către directorul Serviciului Fiscal de Stat.

Tranzacţiile câştigătoare sunt selectate din numărul total de tranzacţii participante la concursul “Loteria fiscală”, aleatoriu, în mod automatizat, în baza tranzacţiilor efectuate cu cardul bancar, prin intermediul platformei Random.org.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: