image
Sursa foto: Getty Images

Erling Haaland, mai aproape ca niciodată de Real Madrid. Ce ofertă pune pe masă campioana Spaniei

Erling Haaland (20 de ani) este omul providențial al Borussiei Dortmund în această stagiune, cu 23 de goluri reușite în 23 de apariții pentru nemți.

Evoluțiile excelente ale norvegianului i-au convins pe cei de la Real Madrid, care au pregătită o ofertă pentru transfer.

Campioana Spaniei, care continuă să tatoneze și pista Mbappe, vrea să profite de criza grupării din Dortmund, care a anunțat pierderi de 75 de milioane de euro în ultimul an.

În acest context, Borussia trebuie să vândă jucători, iar Real are propunerea ”salvatoare”: 90 de milioane de euro, plus Luka Jovic și Mariano Diaz.

”Haaland este în vizorul celor de la Real Madrid mai mult ca niciodată”, scrie presa din Spania, care subliniază și criza sportivă a clubului german.

Real Madrid urmează să se ”reinventeze” în vara lui 2021, când sunt anunțate schimbări masive în lot.

Sergio Ramos și Raphael Varane ar putea să părăsească Santiago Bernabeu. Căpitanul ”galacticilor” nu a semnat prelungirea și mai are doar câteva luni de contract, în timp ce francezul, a căruit înțelegere expiră în vara viitoare, ar dori o altă aventură.

În aceste condiții, linia de fundași centrali a Realului se va schimba total începând cu stagiunea viitoare. Marca scrie că madrilenii vor face tot posibilul să-l aducă pe David Alaba (28 de ani), care va pleca liber de la Bayern Munchen.

Pau Torres (24 de ani/ Villarreal), Jules Kounde (22 de ani/ Sevilla) și Diego Carlos (27 de ani/ Sevilla) ar putea ajunge și ei pe Bernabeu, potrivit jurnaliștilor iberici.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: