image
Sursa foto: Getty Images

Liverpool își poate scoate ”perlele” din atac la vânzare pentru a-i face loc lui Mbappe

Liverpool este cel mai nou nume intrat în cursa pentru semnătura lui Kylian Mbappe (21 de ani), care mai are contract până în 2022 cu PSG.

Francezul este dorit și de Real Madrid, club care, potrivit informațiilor din presa din străinătate, ar fi cel mai aproape de a obține semnătura campionului mondial. Și Liverpool ar putea fi o variantă tentantă pentru Mbappe, dar pentru asta clubul trebuie să scoată la vânzare un jucător important.

Mohamed Salah, Roberto Firmino sau Sadio Mane ar putea fi vânduți pentru a-i face loc lui Mbappe. Cei trei au înțelegeri valabile până în 2023 cu Liverpool, dar dacă vor veni oferte bune, aceștia ar putea pleca de pe Anfield, notează Mundo Deportivo.

Liverpool l-a luat în această toamnă și pe portughezul Diogo Jota (23 de ani), de la Wolverhampton, iar acesta a confirmat în cel mai scurt timp. Lusitanul a marcat nu mai puțin de nouă goluri în primele 11 partide pentru ”cormorani”, în toate competițiile.

Mbappe și-a făcut publică simpatia pentru Zinedine Zidane, care a câștigat prima Cupă Mondială din istoria Franței în 1998, anul în care starul lui PSG s-a născut.

”Primul meu idol a fost Zidane, pentru tot ce a reușit la echipa națională. Apoi a fost Cristiano. A câștigat multe și este încă un câștigător. Amândoi și-au lăsat amprenta pe istoria fotbalului și eu vreau să-mi las propriul meu capitol în cărți”, a spus Mbappe, citat de AS.com.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: