image
Sursa foto: Getty Images

Gafă de proporții făcută de Chelsea! Jorghino e noua achiziție a londonezilor

Supercupa Europei a adus o gafă de amatori făcută de cei de la Chelsea. Londonezii i-au greșit numele pe tricou lui Jorginho.

”Jorghino” a apărut scris, spre amuzamentul internauților, care au avut mai multe reacții pe Twitter. ”Cine este noul transfer al lui Chelsea” sau ”de ce nu a jucat cu Manchester United” au fost replicile fanilor.

Oficialii lui Chelsea au mai comis-o o dată - magazinul oficial al clubului a devenit ţinta glumelor în Anglia. Responsabilii de la megastore au aflat că Eden Hazard nu mai joacă pentru the Blues şi au decis să schimbe afişul de pe faţada intrării.

Hazard era una din marile vedete, dar a fost cumpărat de Real Madrid, iar decoratorii au vrut să aleagă un alt jucător reprezentativ pentru echipa de pe Stamford Bridge. Iar decizia a fost una care a provocat reacţii amuzate - noua imagine a clubului este...David Luiz!

Fundaşul a rămas în Londra, dar la rivala Arsenal! David Luiz a semnat joi un contract cu "tunarii" care au plătit 10 milioane de euro pentru jucătorul de 32 de ani.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: