image
Sursa foto: Jurnal.md

Dodon, la Jurnal TV: „Cine știe ce-o fost în culiocul cela...”

Șeful statului Igor Dodon susține că nu știe ce a fost în punga care apare în înregistrarea video dată publicității pe 18 mai, curent, de deputatul Iurie Reniță. El este convins că înregistrarea este parte a unui joc realizat de fostul lider democrat, Vlad Plahotniuc și a fost dată publicității pentru a distrage atenția opiniei publice de la declarațiile procurorului general, Alexandru Stoianoglo, care a declarat în aceeași zi că Plahotniuc este unul din beneficiarii furtului miliardului.

„Scopul lui Plahotniuc a fost ca toată presa și comentatorii să discute, nu despre Plahotniuc că este beneficiar al furtului miliardului, ceea ce a spus procurorul, ci despre înregistrare, filmulețul trucat. Hai să recunoaștem că lucrul acesta parțial i-a reușit lui Plahotniuc, pentru că în mare parte presa a discutat despre aceasta”, a menționat Igor Dodon.

În context el a declarat că filmările au fost ilegale și că nu știe ce era în acea sacoșă.

„Bine că procuratura a inițiat acel proces penal ca să nu rămână semne de întrebare pe viitor, dar nu poate fi învinuit președintele pentru că în primul rând sunt filmări ilegale. De fapt a fost o încercare din partea „coordonatorului”, care se consideră împăratul RM, de a corupe un demnitar de stat, așa e în opinia lor, că cine știe ce a fost în culiocul acela” a spus Dodon

Întrebat dacă știe de fapt ce a fost el, președintele a negat: „Nu, nu a pus nimeni mâna pe dânsul. E clar că ei au înscenat pentru a mă filma și lucrul acesta eu îl înțelegeam”, a mai spus Igor Dodon.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: