image
Sursa foto: Getty Images

Ronaldo a fost la vestiare, la pauză: Vinicius a scris istorie și s-a bucurat precum CR7; E idolul nostru

Cristiano Ronaldo a plecat de la Real Madrid în vara lui 2018, iar de atunci "albii" nu mai câștigaseră niciun Clasico. Până aseară, când trupa lui Zidane s-a impus cu 2-0, în fața lui CR7, care a fost prezent pe Bernabeu.

Vinicius a deschis scorul în minutul 71, după o pasă genială a lui Kroos. Tânărul brazilian s-a dus la colțul terenului și s-a bucurat în stilul Cristiano Ronaldo.

La 19 ani și 233 de zile, Vinicius a devenit al doilea cel mai tânăr marcator pentru Real în El Clasico după Raul, care a înscris pe 30 septembrie 1995, la doar 18 ani.

După meci, Vinicius a dezvăluit că Ronaldo a mers la pauză la vestiare, pentru a-i încuraja pe elevii lui Zinedine Zidane.

"Cristiano a venit în vestiar la pauză pentru a încuraja echipa și pentru a ne ridica moralul. De aceea m-am bucurat așa cum o face și el. E un mare campion, atât pe teren, cât și în afara lui.

A fost cea mai bună seară a mea ca jucător al Realului. Muncesc din greu și știam că va veni și acest moment. Kroos mi-a pasat, mereu exersăm asta la antrenament, azi ne-a ieșit și am marcat. Șutul era pe poartă.

Vom continua să muncim. Zidane scoate ce e mai bun din noi, am jucat foarte bine și am câștigat. Colegii m-au felicitat pentru gol. Trebuie să continuăm așa, pentru noi și pentru fanii noștri. Am arătat cu degetul spre siglă după gol pentru că joc pentru cea mai bună echipă din lume și vreau să-i fac pe fani fericiți.", a spus Vinicius, după meci.

"Idolul nostru Cristiano", a postat Vinicius pe Insta Story, alături de imaginea în care celebrează precum CR7.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: