image
Sursa foto: Getty Images

Speranțe din ce în ce mai mici pentru fanii lui Michael Schumacher: Nu mai este deloc omul pe care îl vedeam pe circuit

Michael Schumacher încă nu și-a revenit după accidentul îngrozitor suferit la schi în urmă cu șase ani, iar un medic celebru a oferit o informație despre starea de sănătate a campionului mondial care nu este prea încurajatoare.

Nicola Acciari, un neurochirurg italian, a vorbit despre felul în care se prezintă forma fizică a pilotului german.

"Nu mai este deloc persoana pe care o vedeam pe circuitele de Formula 1, este un om complet diferit. Structura organică, musculară și scheletică este foarte alterată și deteriorată", au fost cuvintele medicului italian, potrivit Mundo Deportivo.

În urma traumatismului cranian sever, suferit în 2013, în timp ce se afla la schi, Schumacher a suferit două operații la spitalul din Grenoble, după care a fost transferat pe 16 iunie 2014 la un spital din Lausanne. Pe 9 septembrie 2014 a fost externat și a fost tratat în propria locuință din Gland, Elveția.

Michael Schumacher s-a născut pe data de 3 ianuarie 1969, în localitatea Hurth, situată în vestul Germaniei, în landul Nordrhein-Westfalen. El a debutat în Formula 1 la vârsta de 22 de ani, la volanul unui monopost Jordan, în august 1991, în Marele Premiu al Belgiei, desfăşurat pe circuitul Spa-Francorchamps şi a obţinut prima victorie un an mai târziu, pe acelaşi circuit.

Schumacher are în palmares şapte titluri de campion mondial, în 1994, 1995 (ambele cu Beneton), 2000, 2001, 2002, 2003 şi 2004 (toate cinci cu Ferrari), performanţă neegalată până acum.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: