image
Sursa foto: border.gov.md

În ultimele 24 de ore trei persoane, revenite recent din Italia, s-au adresat la Spitalul „Toma Ciorbă” cu febră și tuse

Ministerul Sănătății informează că până în acest moment în țara noastră nu există niciun cetățean moldovean infectat cu virusul COVID – 19.

La Spitalul de Boli Infecțioase „Toma Ciorbă” s-au adresat trei persoane, revenite recent din Italia, doi maturi și un copil, cu febră și tuse. Acestea au fost testate, iar rezultatele sunt negative la prezența virusului Coronavirus de tip nou.

La Punctele de trecere a Frontierei, terestre și aeriene, s-au înregistrat circa 20.645 persoane care au intrat în țară, dintre care 529 persoane cu rutele directe din Italia.

Menționăm că, 1819 persoane au îndeplinit fișele epidemiologice, care sunt referite la Agenția Națională pentru Sănătate Publică.

Amintim că ieri Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova a confirmat rezultatul pozitiv al testului prelevat în urmă cu 2 zile de la o moldoveancă stabilită în Italia, care a intrat în contact cu o persoană infectată cu virusul COVID-19.

Noutăţile partenerilor

comentarii: