image
Sursa foto: Profimedia

Așa arată bucuria istorică a lui Real, după ce a câștigat a 14-a oară Champions Legue; Cum au fost surprinși jucătorii

Real Madrid a câștigat pentru a 14-a oară în istorie trofeul Champions League, după o finală câștigată cu 1-0 în fața lui Liverpool.

În ultimele secunde ale meciului, căpitanul Marcelo se ruga încontinuu pe marginea terenului, iar imediat după fluierul final, cel mai titrat jucător al madrilenilor a alergat pe gazon, s-a pus în genunchi și a început să plângă.

Lacrimi au vărsat și cei de la Liverpool, însă de amărăciune.

A fost o adevărată "explozie" de bucurie atât pe teren, cât și pe banca de rezerve a madrilenilor și în tribune. De altfel, toți cei de pe bancă au năvălit pe gazon, în timp ce englezii erau prăbușiți pe teren.

Real Madrid are 14 trofee UCL. Milan e următoarea în acest clasament, cu 7 trofee.

9 la 1 a fost raportul șuturilor pe poartă, în favoarea englezilor.

Vinicius a marcat singurul gol al finalei, în minutul 59.

Printre lacrimi, "cormoranii" au avut însă puterea să-și felicite adversarii. Spaniolii au făcut o horă pe gazonul stadionului din Paris, în așteptarea amenajării podiumului și decernării trofeului.

Benzema și Carlo Ancelotti au salutat împreună tribunele, în timp ce Jurgen Klopp a trecut pe la fiecare jucător. Unii fotbaliști de la Real Madrid s-au dus în tribune pentru a-și aduce copiii și famillile pe teren.

Trofeul, proaspăt inscripționat, a fost adus de legendarul Raul, iar primii care l-au atins au fost Carvajal și Valverde. Ultimul l-a și sărutat. Marcelo l-a primit, în calitate de căpitan, moment în care tot stadionul a "explodat".

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: