image
Sursa foto: Getty Images

Operaţiunea Mbappe la Real. Planul ”galacticilor” de a îl atrage pe francez pe Bernabeu

Cu contractul starului francez expirând în 2022, marile cluburi ale lumii urmăresc cu interes situaţia şi favoriţi până acum sunt cei de la Real Madrid.

Mbappe este un fan recunoscut al lui Zidane si ”los blancos” şi a vorbit în multiple interviuri despre dorinţa de a juca la Madrid, într-o zi. Dacă atacantul de 22 de ani refuză să semneze un nou contract, PSG va fi nevoită să se despartă de el în vară. Francezii vor să recupereze investiţia enormă de 180 de milioane de euro făcută pentru a îl achiziţiona de la Monaco, în 2017.

Aşadar, Real Madrid se pregateşte să se despartă de multiple nume mari pentru a strânge fondurile necesare, printre care Gareth Bale, Luka Modric, Isco, Luka Jovic, Dani Ceballos şi Brahim Diaz.

Încasările Realui au avut grav de suferit după plecarea lui Cristiano Ronaldo. Acestea au scăzut cu 25% în ultimii doi ani, iar Mbappe este dorit pe Bernabeu nu doar pentru calităţile sale tehnice, dar şi datorită veniturilor pe care le-ar genera.

Mai mult, Realului îi lipseşte un adevărat ”galactico”, ultimul adus şi singurul în ultimii 5-6 ani fiind Hazard. Însă mijlocaşul adus de la Chelsea a petrecut mai mult timp pe masa de operaţii decât în teren, de la semnarea cu giganţii spanioli.

Printre celelalte echipe interesate se numără Liverpool şi City, însă, deşi ar putea concura financiar cu Real, acestea nu par a fi destinaţii la fel de tentate ca Bernabeul.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: