image
Sursa foto: Getty Images

A bătut palma cu Barcelona! Sport anunţă primul super transfer al iernii

Barcelona a avut un start dezamăgitor de sezon în La Liga sub comanda noului antrenor, Ronald Koeman.

Frământările privind plecarea lui Lionel Messi, un vestiar scindat, schimbările de la nivelul conducerii, dar şi accidentările au făcut ca gruparea catalană să nu se ridice la nivelul aşteptărilor.

Gruparea de pe Camp Nou are doar 11 puncte acumulate în 7 etape şi îşi face deja planuri pentru campania de transferuri din iarnă. Prima ţintă: un atacant.

Cotidianul Sport scrie că Barcelona va relua negocierile cu Lyon pentru transferul lui Memphis Depay. Cele două părţi au mai fost în tratative şi în vară, însă nu au ajuns la un numitor comun.

Atacantul de 26 de ani nu este fericit la Lyon şi îşi doreşte ca mutarea să se concretizeze în această iarnă. Barcelona a bătut deja palma cu Depay în privinţa detaliilor contractuale, mai scriu catalanii, iar în ianuarie vor fi redeschise negocierile cu Lyon.

Transferat de la Manchester United în 2017, Memphis Depay mai este sub contract cu Lyon până în vară şi a afirmat recent că nu poate garanta că va încheia acest sezon la gruparea franceză.

"Mă întrebaţi des despre asta, dar nu voi face o promisiune pe care nu sunt sigur că pot să o respect.", a afirmat Memphis Depay, întrebat dacă va rămâne la Lyon până la finalul contractului.

"Cred că Lyon trebuie să profite acum de prezenţa mea aici şi la fel voi face şi eu. Asta încerc să fac în fiecare zi. Îmi place să mă antrenez şi să fiu pozitiv în fiecare zi.", a mai spus Depay.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: