image
Sursa foto: privesc.eu

Maia Sandu, despre Igor Dodon: Degrabă îl va urma pe Plahotniuc

Președinta PAS, Maia Sandu, îl atenționează pe Igor Dodon că în scurt timp va avea aceeași soartă ca Vladimir Plahotniuc, care a fugit din țară, fiind anunțat în căutare internațională.

„Am înțeles că Igor Dodon iar se vaietă pe Internet. Toamna trecută, și-a închipuit omul că poate conduce o țară și a demis guvernul pe care am avut onoarea să-l conduc. De atunci tot încearcă să ne convingă că are situația sub control: că majoritatea parlamentară e beton, că economia o să explodeze de la investiții în drumuri, că pandemia e floare la... nas”, a menționat Maia Sandu.

„În realitate, el a demonstrat că nu poate face nimic. Și nu a făcut niciodată nimic. Partidul i l-a făcut Plahotniuc. Tot el l-a împins în parlament. Banii au venit de la Plahotniuc și în fotoliul de Președinte tot Plahotniuc l-a pus. Înţeleg că nu poate nimic fără el. Înțeleg că îi lipsește. Degrabă îl va urma”, a mai spus liderul PAS.

Reacția vine după ce șeful statului a declarat despre Maia Sandu și Andrei Năstase că ar putea face alianță cu grupul Candu, în spatele căruia s-ar afla fostul lider al PD.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: