image
Sursa foto: Getty Images

PSG știe deja cum vrea să se răzbune pe Real Madrid, dacă îl va pierde gratis pe Kylian Mbappe

PSG are șanse mari să îl piardă gratis pe Kylian Mbappe (22 de ani), deoarece atacantul nu vrea să semneze un nou contract.

Gruparea de pe Parc des Princes era dispusă chiar să-l facă cel mai bine plătit jucător din vestiar, însă Mbappe pare hotărât să își îndeplinească visul de a juca pentru Real Madrid, astfel că, cel mai probabil, va pleca din postura de jucător liber de contract.

Lovitura ar fi una imensă pentru PSG, atât din punct de vedere sportiv, cât și financiar. Conform ABC, conducerea pariziană vrea să se răzbune pe Real Madrid dacă transferul lui Mbappe va deveni realitate.

Sursa menționează că PSG va încerca să îl tenteze pe Vinicius Junior să forțeze un transfer în capitala Franței. Actualul lider din Ligue 1 vrea să-i pună pe masă un contract valabil pe 6 sezoane, cu un salariu anual de 17 milioane de euro net.

Salariul oferit de PSG este mai mult decât dublu față de ce i-a oferit Real Madrid recent brazilianului. Extrema stângă ar fi semnat recent un nou contract cu actuala sa echipă, iar noul său venit anual se învârte în jurul a 8 milioane de euro.

Era o chestiune de timp, iar brazilianul a bătut palma cu oficialii clubului pentru un nou contract, care l-ar putea ține pe Santiago Bernabeu până în iunie 2028, cu un salariu net de 8 milioane de euro pe an.

În prezent, Vinicius primește 3 milioane de euro și este unul dintre cei mai prost plătiți jucători ai madrilenilor. Odată cu noul acord, mijlocașul ofensiv va fi undeva la nivelul remunerațiilor lui Isco sau Marcelo.

Doar 4 jucători primesc mai mult. Modric și Benzema au câte 10 milioane de euro net pe an, în timp ce Bale și Hazard primesc 15 milioane.

Noul contract va intra în vigoare din vara lui 2022, cu o clauză cu adevărat uriașă. Actuala clauză de 700 de milioane de euro va crește până la un miliard de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: